Sunday, 13 November 2011

Yang Terindah

Aku cuba untuk study..Lepas tuh aku pasang lagu 'Yang Terindah' dalam lappy aku..Lagu tuh berputar berulang-ulang kali sepanjang aku menelaah buku aku tuh..Kalau ada room mate aku skang mesti dia nak muntah dengar lagu nih..

Kenapa aku tak letak ja banyak-banyak lagu dalam playlist winamp nih..Boleh jer letak banyak-banyak..

Erk..Aku dah kenapa tak letak lagu banyak-banyak dalam playlist nih??? Malas..Malas untuk klik-klik button pada winamp, nak cari folder, nak pikir lagu apa nak diletak..


Haishh..Esok tak dapat jawab test..Aku tulis ja lirik lagu nih kat paper test..

What is strategic planning??
Kau yang bernama cinta..Kau yang memberi rasa..Kau yang ilhamkan bahagia..Hingga aku terasa indah..

1 comment:

**::CIKNUURUL::** said...

assudahh,.haha,.selamat stdy,.